Booking

Crossdance - Hit fitdance

Arrangør: Viborg Gymnastik-Forening
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson/Instruktør: Camilla Holm Khan, tlf. 51 94 74 73, E-mail millekhan83@gmail.com
Sted: Spejlsalen i VGF-centeret, Sct. Laurentii vej 22a
Hvornår: Onsdag kl. 18.30 - 19.30
Medbring: Evt. drikkedunk, mød op i træningstøj

Crossdance - Hit fitdance hos VGF

Crossdance™ kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed time baseret på modulerne dance, bodytoning, cardio og balance. Vi danser efter det berømte Crossdance™ “hjul” (se billede til højre).

Hitfitdance tager udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser til hits der går 7 årtier tilbage.

Fælles for begge fitnesskoncepter er glæde, smil, og sved på panden. Det er for alle - både mænd og kvinder i alle aldre. Du behøver ikke at have erfaring eller kendskab til Crossdance eller Hit fitdance eller anden form for dans/rytmik for at deltage.

​Kom frisk og vær med til at have det sjovt sammen med en masse andre danseglade mennesker.

                                       

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken