Booking

Ridenetværksmøde

Arrangør: Viborg Idrætsråd
Pris: 0,00 kr.
Kontaktperson: Morten Erfurth, morten@viborgidraetsraad.dk
Tidspunkt: Mandag den 19. november fra kl. 17.00 - 20.00
Sted: Viborg Idrætsråd, Skottenborg 12 - 14, 8800 Viborg

Ridenetværksmøde

Idrætsrådet inviterer alle vore rideklubber til netværksmøde d. 19. november kl. 17 – 20 med fokus på IT-system målrettet ridesporten og arbejdsgruppens drøftelser.

Som varslet er der møde d. 19. november kl. 17 – 20 i Idrætsrådets lokaler, Skottenborg 12 – 14. Mødet har følgende dagsorden:

  1. Oplæg om IT system fra Zakobo ved Simon Nielsen
  2. Orientering fra arbejdsgruppen ved Ole S. Nielsen
  3. Eventuelt  

Simon fra Zakobo vil præsentere et IT system, der er særligt målrettet driften af rideklubber. Systemet indeholder både en regnskabsdel og en medlemsdel. Simon fremhæver særligt, at systemet kan spare tid for vores kasserer, ved at de to delsystemer taler sammen og via en øget automatisering med fx styring af hestehold, undervisning, kontingentopkrævning, mm.. På mødet vil vi komme tæt på systemet, og vi ønsker at høre jeres vurdering af systemet ved en fælles drøftelse. Det er derfor vigtigt, at hver klub som minimum stiller med kassereren på dette møde – så vi kan få stillet alle de spørgsmål, som kassereren går med i dagligdagen.

Du kan med fordel inden mødet undersøge jeres nuværende udgifter til regnskabssystem og hjemmeside.  

HUSK tilmelding senest d. 14. november, så vi kan planlægge en god aften. 

Med venlig hilsen

Ole S. Nielsen &

Morten Erfurth

 

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken