Booking

Møde om halanalyse 2019

Arrangør: Viborg Idrætsråd
Pris: 0,00 kr.
Sted: Multisalen, Viborg Rådhus
Dato: 23.01.19
Tidspunkt: Kl. 19-21

Møde om halanalyse 2019       

Kom til møde om NY halanalyse i 2019 og vær med til at drøfte principper i analysen. 

Viborg Kommune har besluttet at etablere en ny halanalyse i 2019, der skal følge op på halanalysen fra 2018. Viborg Idrætsråd er blevet bedt om at facilitere analysen. 

I den sammenhæng inviteres du til informationsmøde onsdag d. 23. januar kl. 19-21 i Multisalen på Viborg Rådhus. 

På mødet informeres om den nye halanalyses baggrund og metode. Derudover får halbestyrelserne mulighed for at spørge ind til analysen ligesom de bliver bedt om at drøfte forskellige principper, der skal anvendes i den samlede indstilling. 

Frist for ansøgninger til halanalysen forventes at være 1. marts. Et opdateret ansøgningsskema udsendes i forlængelse af informationsmødet, senest 1. februar. Vi har et foreløbigt ansøgningsskema, der minder om skemaerne fra 2018 men med reducerede datakrav – det kan hentes på Viborg Idrætsråds hjemmeside her. De tungeste datakrav vedrører brug af faciliteten i uge 49 i 2018 – dette arbejde kan halbestyrelsen med fordel igangsætte allerede nu, så det ligger klar til en brug, hvis I vil indsende en ansøgning. Den samlede halanalyse forventes færdig maj/juni 2019. 

Mødeleder er Peder B. Pedersen, næstformand i Viborg Idrætsråd. På mødet deltager Morten Erfurth fra Viborg Idrætsråd og Ole Brandt Pedersen fra Kultur & Udvikling, Viborg Kommune.

Af hensyn til planlægning og forplejning bedes du tilmelde dig herunder på Fit Deal senest d. 17.01.19.

                              

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken