Booking

Go' Motion KOM I FORM

Arrangør: Sparkær IF
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson: Sinna Maagaard
Sted: Sparkær skole, gymnastiksalen
Hvornår: Onsdag kl. 18.50-19.50
Medbring: Mød op i idrætstøj, evt. drikkedunk
Mødetid: 5 min før start

KOM I FORM

Er du træt af at have lidt ondt her og der? Så er hjælpen lige her.

Med KOM I FORM får du noget der ligner god gammeldags gymnastik, hvor du får arbejdet alle muskelgrupper igennem. Kondien vil få et ryk opad, og det hele vil foregå i et tempo, der passer til alle deltagere – sved på panden, det får du helt sikker også. Motion skal være sjovt, hvis det skal motivere folk – sådan vil dette også være. Det er både for kvinder og mænd.

Instruktøren er Sinna Maagaard, som er sygeplejerske og akupunktør, har udvidet sine kompetencer med uddannelsen Indian Ballance, som er langsomme bevægelser, men som stadig giver sved på panden. Det er godt, hvis man f. eks. lider af fibromyalgi eller lignende med stive muskler.

KOM I FORM er primært for de lidt ældre eller for personer med lidt skavanker eller sygdomme

                                      

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken